látogató
számláló
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra eladó
Get Adobe Flash player

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jelentősen többen alkalmazzák erekciós probléma nélküli emberek is, mivel mindenkinek javallott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó gyógyszert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hihetetlen sebességgel ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legkapósabb potencianövelő terméke.

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly előnyei:

– hihetetlen gyors felszívódás és eredmény

– Merevedési zavarban érintett és nem érintett férfiaknak is ugyanúgy javallott

– Rendszeres napi alkalmazás után történő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Naponta különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem győzik a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legszebb külső kinézetű) termékére. A zselésített potencianövelő ténylegesen világméretű) újításnak számít a gyógyszer gyártók világában, amely mai napig mentes a konkurrenciától. A 28 fajta ízesítés csak hab lett a tortán; a gyümölcsízek megédesítették az amúgy édes pillanatokat. A 15-20 perc alatt elérhető eredmény további pozitívuma a 100 mg Kamagra Jellynek, mely e megváltoztatott Sildenafil-nak köszönhető. Ugyan nem olyan hosszú hatásidejű, mint Cialis „kollágája”, mégis pillanatok alatt közkedvelt termék lett.

 

Kamagra Jelly 100mg használata

Kamagra Jelly szedése javasolt azoknak a férfiaknak, akik a potenciajavító szerektől a villámgyors hatást remélik. Kamagra Jelly 100mg orálisan alkalmazható potenciajavító zselés készítmény, mely a szájban a nyelv alatti nyálkahártyában szívódik fel a leghatékonyabban és rendkívül gyorsan. Kamagra Jelly alkalmazása: a szájban a nyelv alatt tartva pár másodpercig hagyjuk felszívódni, majd lenyeljük, vagy a praktikusabb megoldás, hogy feloldjuk egy kis folyadékban és megisszuk. A folyadék semmiképpen se legyen alkohol, ne tartalmazzon se koffeint, se taurint. Kamagra Jelly 100mg bevétele szexuális együttlét előtt 15-20 perccel minimum történjen meg.

Kamagra Jelly nálunk nem törzskönyvezik e készítményt, addig csak internetes gyógyszertáraktól lehet beszerezni, de nem szabad összekeverni a hatalmas mennyiségben létező magánemberek illegálisan működtetett internetes áruházaival, amelyeknek nincsenek engedélyeik, és legnagyobb részt kínai hamisítványokat árulnak.

 

Kamagra Jelly 100mg hamisítványok

Kamagra Jelly 100 mg potenciaerősítőből számtalan utánzat található meg a világon. Mivel e készítmény az egyik legkelendőbb potencianövelő készítmény, ennek okán a legnagyobb számú utánzat is belőle készül és a népszerű Viagrából. A beszerzésnél óvatosan kell eljárni odafigyelve a gyógyszer csomagolásán látható védjegyekre (hologram, tételszám). A utánzatokat csak szakértők tudják megkülönböztetni, vásárlók erre nem alkalmasak, mert szinte ugyanúgy néz ki a utánzat zselé is. Jobb esetben a hamisítványok nagy része hatóanyag nélküli zselé másolatok, rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzat

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben vehető meg, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől olcsóbban megvásárolható gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbb termékek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok rossz minőséggel, amelyek egészségrombolók is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és veszélyesek.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakonként csomagolva megvásárolható potenciaerősítő készítmény. Mivel zselé, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsan tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasakKamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő készítményt okosan . Az első csomagolás még úgy készült el, hogy 50 tasakot pakoltak egy dobozba, ami túlságosan nagy mennyiség volt így kevés ember vállalta, hogy megvásárol egyszerre ilyen nagy mennyiséget. Sokkal célszerűbb megoldásként rájöttek a forgalmazók, hogy a hét minden napjára jusson egy-egy ízesítésű Kamagra Jelly 100mg, ennek megfelelően 7 tasak található már egy csomagban, és a marketing reklámként az egy heti csomagot adták a terméküknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potencianövelő hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely természetesen csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potenciafokozó készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek kutatták a számukra jó potencianövelő szert mind minőségben, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legnépszerűbb potenciafokozó szer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évbenkijön valami újítással, amelyet a vásárlók igen kedvelnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nők is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfinak egyszeri adag, a nőnek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem szedi a gyógyszert nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

Kamagra jelly 100mg nőknek

 

Kamagra Jelly 100mg rendelés

Kamagra Jelly 100mg –ot online lehet megvásárolni, ahol az webes gyógyszertárak web áruházai teszik lehetővé abeszerzést. Kamagra Jelly 100mg kézhez vétele 1-2 nap leforgása alatt megtörténik attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem furcsa az, hogy a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, van úgy, hogy más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire tetszik a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet kapni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezérta termék beszerzése előtt ajánlatos tájékozódni az internetes fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és ha van rá mód, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni maximum 30 C-on. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után felhasználása nem ajánlott.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó tablettáját, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Ismerje meg online gyógyszertárunk ezen oldalán a Kamagra Jelly 100mg os potenciaerősítőt. A Kamagra Jelly árakról a rendelés oldalon tájékozódhat. Kamagra Jelly eladó!